Tak já byla "borkyně" jen u prvního porodu a to díky tomu, že syn byl malý. U druhého jsem málem vypustila duši. Práh bolesti s tím myslím nemá co dělat a kdyby mi nabídli epidural(r.1999) brala bych všema deseti. Jinak jsem měla štěstí jak kdy. Můj gynekolog - bezva, kromě období, kdy primářoval a za něj zaskakoval jeden taky prý doktor. U prvního v porodnici bomba (1991), u druhého hnusné dětské sestřičky - hlavně ta stará, zlá a protivná hl.sestra.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.