Se vším souhlasím. I můj pediatr to má zařízené tak, aby se nemocné a zdravé děti nepotkávaly. Pokud náhodou přijdou v nevhodnou dobu (buď čerstvý mimino, jehož máma to ještě neví anebo dítě, které nemůže čekat do druhého dne a už to nestihlo dopoledne), vezmou je přednostně. Mezi ordinační dobou zdravých a nemocných je hodina pauza na oběd, tak to se čekárna vyprázdní.
Souhlasím i s tím, jak to chodilo na Bulovce. Teda, že si mám uklidit na stolku, to se mi teda nestalo :o)))). Akorát bych měla výtky k sestrám, které melou pořád stejnou básničku o kojení po třech hodinách 2x 5minut, což je sice pěkné na poslech, ale hodí se to pro někoho,kdo má perfektně rozkojíno, dostatek mléka a dobře sající dítě. Já měla mléka málo, dítě se slabým sacím reflexem... a tyhlety rady, které jsem se snažila poslouchat mi jen přitížily a malá skončila na nutrilonu. Zlatý internet, doma jsem si vyhledala, jak podpořit laktaci v případě potíží a za dva a půl měsíce letěl nutrilon do koše.Příště je vůbec nebudu poslouchat a jestli se ke mně někdo přiblíží s nutrilonem, tak uvidí
.
(jen se nám jednou stalo, že se sestra rozčilila, že včas nemáme změřenou teplotu a ječela na nás, to jsme teda koukaly, ale za chvilku přišla a omluvila se...asi měla špatný ráno, no
)