| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Těhotenství a porod – USA versus ČR

Přidám také svůj příspěvek.
Rodila jsem dvakrát ve Fakultní nemocnice v Ostravě Porubě. Třetí miminko ještě čeká :o).
Co se týče prvního porodu, našlo se pár věcí, ale pocitově jsem mohla rodit znovu skoro hned. Každopádně do papíru, který dávají před porodem podepsat, jsem dovolila, aby na vizity chodili i studenti, a tím pádem to dopadlo, tak jak se píše. Plno lidí, žádné soukromí.
U druhého porodu jsem zakřížkovala, že si nepřeji další osoby (na druhou stranu někde se i studenti musí učit a sbírat praxi, ale) a opravdu vždy přišla na pokoj jen lékařka a sestřička. Pro změnu ale i tady záleželo na lidech, protože (byla jsem zde 3 dny) 2 lékařky, hlavně sestřičky např. pomocí peřiny zakrývaly soukromí i před ostatními (2) pacientkami na pokoji, nicméně další lékařka se sestřičkou byly osobně docela neurvalé a soukromí a slušnost jim nic neříkalo. Takže tak. Vše je v lidech.

Takže já hlavně doporučuji, zakroužkovat, pokud to jde při bolestech, že si nepřejete další osoby.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.