Hm, tak ja rodila v Kanade, v Torontu v St. Joseph hospital. Epidural jsem dostala, nicmene bolesti jsem mela i presto ukrutne. U prvniho ditete jsem jen trochu necitila pulku tela, ta druha byla citliva. U druheho ditete sem rovnez citila silnou bolest i pres epidural. V pohode jsem byla snad jen hodinu po zavedeni a pak se bolest zvysovala, bohuzel maji 1 anestiziologa na vsechny rodici a operace, takze jsem mohla jen rvat bolesti at mi nejak zvysi davku, ale vsichni na me kaslali. Pred epiduralem mi zavedli hadicku na moc, pak ale sestre sdelili, ze se to dela obracene, protoze se tam muze zavest infekce. Pri moceni me palila mocova trubice jeste tak 2 mesice po porodu. Neustale chodily ruzne sestry, pokazde jina, kazda druha byla ucnice, takze prvni do me hrabla jedna a pak ta druha, aby vedela jake to je. Kapacku mi pichali do zapesti a ruky na nekolikrat, kdyz byla pod rukou kaluz krve sestra odesla, pak prisla jina a konecne mi ji pichla. Mam pocit, ze se v teto nemocnici uci sestry na pacientech a ja mam stesti na zacatecniky. Na pokoji jsme byli 4, mely jsme dohromady 1 WC, sprchy byly na chodbe. Po nemocnici a chodbach chodili neustale po cely den i v noci cizi lide, vsechny dvere byly dokoran. Metr od hlavy mi neustale zvonil sousedcin telefon, jak ji vsichni gratulovali, takze me i malou neustale strhavali ze spani. Jidlo bylo hnusne. Poprve jsem jedla krupicovou kasi varenou ve vode, asi jednodruhovka. V nemocnici nebyla klimatizace, takze ukrutne vlhke horko, vydychany vzduch, okna se nedala otevrit. Utekla jsem po tom 24 hodinach od narozeni ditete, tedy za 5 minut pulnoc, kdy sestra ze ktere bylo citit pivo pichla male patu a odebrala vzorek krve. V nemocnici jsem ztravila 24 hodin pred po porodu a cely den pred porodem, jelikoz nedavaji urychlovacky, takze jsem se svijela od 1 hodiny rano kdy mi praskla voda. Nicmene jsme zdravi a vsechno jsme prezili. O luxusu se rozhodne mluvit neda a o privetivych milych sestrach rovnez ne. Byl se mnou manzel coz je bezne, protoze vsude pisou, ze maji malo personalu a manzele maji pomahat.
Předchozí