Jo a normalne u meho doktora tady v Torontu mi udelali odbery krve, geneticke testy apod. Ultrazvuk jsem mela 1 za tehotenstvi na jine klinice, kde mi ta zenska rekla, ze tomu nerozumi, ze se na to musi podivat doktor, slibila, ze ukaze obrazek manzelovi, ale pak rekla, ze ma malo casu a neni cas na to aby manzel neco videl, takze jsme si pak jinde zaplatili 3D ultrazvuk, ktery nam dali na DVD za 200 dolaru. Nemam ani gynekologa ani pediatra pro deti. Musi dat k tomu doporuceni doktor a rekli mi, ze mi ho daji, kdyz si budou myslet, ze neco nezvladaji. Pry gynekologa ani pediatra nepotrebuji. Lekari neprijimaji nikde nove pacienty a kdyz tak jen s doporucenim. Na prohlidce mi delaji pouze citologii, to gynekolog v Cechach mi dela ultrazvuk a rekl mi ze mam cystu na vajecniku, kterou tady rozhodne nikdo neobjevil. Nevim ale v Kanade je zdravotnictvi celkem des. Jo a taky se mi stalo, ze se objednam ke svemu doktorovi alias nurce practitioner, protoze lekaru je malo, a prijde nekdo jiny, kdo se zaucuje, takze celkem des, tak si prohlidku na gyndu nechavam do Cech ke svemu doktorovi.
Předchozí