Josefko, takže myslíš, že je bádání témto směrem úpně k ničemu? On je citlivý na určité látky, které se při bolesti uvolňují. Nakolik bude spolehlivý samozřejmě nevím, teprve se to testuje, informace mám jenom z onoho interview.
Jak psala Markéta...že záleží na individuálním pocitu rodičky..to je samozřejmé. Že by se to dalo zneužít i opačně...to mě v první chvíli nenapadlo, ale když se nad tím zamyslím...tak to v našich poměrech asi reálné je. Nicméně mi to přijde jako vynikající vynález. Určitě by se to dalo použít později třeba i na děti, postižené, prostě na ty, kteří velïkost bolesti nepopíší.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.