Jestli to jsou zimní gumy, jsem pro - všema deseti. Zrovna teď o víkendu jsem jela pro děti a manžela na hory a směrem s kopce dolů v jenom takovém moc hezkém místě stál osobák, který neměl zimní gumy /proč asi, zřejmě jel do hor poprvé, jinak zřejmě jezdil jen ve městě/ a sunul se svou vahou pomalu, ale jistě nekontrolovatelně dolů. Jenže v protějším pruhu zas stál náklaďák na cestě do kopce, který prostě nedokázal vyjet a jakmile začal hrabat, zastavil. Za ním fronta dalších aut, kteří prostě jet nemohli, neboť neměli kudy, když oba proudy byly zatarasené. Opravdu se mi nechtělo stát autem těsně za horizontem, kdy do mně mohli kdokoli sestřelit, protože jsem byla pro ně neviditelná. Na tak pitomém místě by normálně nikdo nezastavil, ale řidič vozu se prostě bál, že to nesjede.
Ale když už jsme u té výbavy - prudí mě rezerva. V současné době, kdy jsou za mizivou cenu ke koupi ty spray na rychlou opravdu defektu, mi to připadá jako buzerace. Doufám, že zákonem projde zrušení povinnosti vozit rezervu.
Předchozí