Já fakt nevím.Ale v dnešní době si může každá ženská vybrat porodnici kde by chtěla porodit své dítě.Když někdo chce ať rodí doma,já bych to neudělala,ale každý má právo volby.První dítě jsem rodila v nemocnici kde se ke mě zrovna nejlíp nechovali,tak po druhé jsem tam nešla a do předu si pročetla nějaké diskuze,přehledy porodnic,zkušenosti kamarádek a porodnici taky navštívila.Na personál ani doktora jsem si nemohla u porodu stěžovat,dělali co mi na očích viděli a porod samotný probíhal v klidném a milém prostředí.A právě proto,že jsem měla po porodu komplikace s placentou a šla pod narkózu,tak zas takové plus rodit doma v žádném případě nevidím.Zvolit si porodnici a vést dialog co chci a ne, je základ abych se cítila o.k. A pokud se mi něco nelíbí tak se snad ozvu.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.