| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Jak jsem porodila doma

Co se týče příručky WHO, tak to je tvoje parketa. Chápu, že už jsi podrážděná, ale urážet mě nemusíš....Platit by to pojišťovna měla proto, protože klystýr je jedna z možností jak vyprázdnit střeva před porodem. Já třeba nechápu proč by měla pojišťovna platit toho poporodního psychologa a jiné věci, přesto bych ho domarodkám dopřála...víš to je ten rozdíl mezi námi dvěma - ty jen ječíš s příručkou WHO v ruce o tom co chceš ty a ostatní ať si jinou péči zaplatí - chtělo by to trochu tolerance k těm, kteří chtějí rodit po svémv porodnici i třeba s tím nástřihem a klystýrem, co ti tak leží v žaludku. Pokud se takto chovají tvoje příznivkyně vůči gynekologům a porodníkům či jejich asociaci, nemůžu se už ani divit, že nic neprosadí...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.