Díky za váš příspěvek, mám úplně stejnou zkušenost a vadí mi stejné věci jako vám. Vybrala jsem si nejlepšího gynekologa z okolí, přesto má stejné nedostatky, které jste popisovala.Také mi vadí to svlékání v kabince a holý zadek, proto jsem chodila k němu oblečená a svlékla jsem se až u něj, i když se mu to moc nelíbilo.To, že tam courá sestra mi také vadilo,ale překousla jsem to.To,že jsem MUSELA na všechna nesmyslná vyšetření až do krajské nemocnice(50km) jsem hold také nějak zvládla,ale tím pádem jsem si těhotenství moc hezky neužila,pořád jsem jen jezdila po nějakých vyšetřeních,pořád se ve mě někdo šťoural,prostě hrůza.A také mě vyšetřoval prstem až do konce,i vnitřním ultrazvukem a to mi teda vadilo moc.S epidurálem mám naprosto stejnou zkušenos,jako bych to psala já,řekli mi úplně to samé,rodila jsem 12 hodin(nejsem prvorodička,rodila jsem podruhé)a už bych to celé nikdy zažít nechtěla.I vaše zkušenosti po porodu jsou naprosto stejné.Ale buďme rádi,že jsme nerodily třeba v Somálsku.