Přijde mi,podle mých kluků,že po páté třídě je na soudy kam dál po škole strašně brzo.A i když jsem se v 6.třídě ptala na školu v OPPP tak mi náš pan psycholog řekl,že nám samozdřejmě pomůže s výběrem,ale že je strašně brzo.Mohu tedy soudit jen podle sebe(protože podobné problémy jako kluci jsem měla ve škole i já).Nešli mi dost hrozně jazyky,v matice jsem měla třeba chyby,že jsem si špatně přečetla slovní úlohu a takové chyby.Na první pokus jsem se nedostala na gympl(z 8.třídy).Z 9.třídy jsem šla na průmyslovku,kde jsem měla špatné známky z jazyků,ale všichni to chápali a nedělali s toho větší problém než byl.Jen v prvním ročníku mě poslali do OPPP,protože jsem měla 4 z jazyku a paní psycholožka mi řekla,že na jazyky mám talent a že nevidí problém(ten talent se dodnes neprojrvil).A pak jsem se přihlásila na vysokou školu,dostala se a udělala.Teď s klukama chodim k super panu psychlogovi a moc mi pomáhá najít cestu,jak klukům v učení pomoct.Člověk by někdy nevěřil,jak málo stačí,aby se z nezvladatelného stalo pochpitelné.
Předchozí