A kde je možno tyto RETRO DOKTORY spatřit??!! No mě teda absolutně šokuje, jak je možné v dnešní době někde u doktora zevlovat s holým zadkem. Probůh co to je za doktory?!Já za svůj život, kdekoli jsem byla u gynekologa, tak jsem se vždy převlékla v kabince a vešla rovnou do ordinace, kde mne doktor vyšetřil a šla jsem zase zpět se převléknout.Teprve potom jsem si sedla na židli vedle doktora a řešila léky, léčbu atd.
Pacientkám doporučuji v tomto případě změnit lékaře. Tohle mi opravdu přijde a)ponižující b)nehygienické(ideální je, pokud před vámi na té židli sedí pacientka třeba s kapavkou a vy jste těhotná, že!)c)patřící do dob dávno minulých...odhaduji tak 60.-70.léta.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.