promin ale musela jsem se smat......kamaradce autorky clanku......tys to vystihla presne nejhorši je srovnavani.....
ma kamaradka ma syna nar.2.11.02 ja 19.11.02.....spolu teda kamaradime už x let jejimu prvnimu synovy bylo tenkrat asi 6 let a ja čekala svoje prvni dite dceru.....jasne prestehovala jsem se do mesta a bylo fajn mit kamaradku ktera snad prinese par zajimavosti rad atd neskušene.....
když se mala narodila v roce 2000 take jsem slyšela ale danecek byl uz v jejim veku tak a tak vyspelejsi připadala jsem si take že mam asi retardovane dite a s obav jsem navštivila i neurologa.tam me ujistili že dcera je naprosto normalni.....v nekterych vecech ba dokonce tak o mesic napred ale že se nemam bat že každe dite ma sve tepmo.....
pak v roce 02 se nam narodili kluci to jsem sice mela pochybi ale už tak nejak s odstupem muj syn se narodil navic s vyvojovou vadou ruky......ale kdyz jim bylo kolem 4 mesiců tak opet zacala jak je jeji syn šikovny a že muj je trochu pozadu
me to bylo sice lito že to řika ale sama jsem videla že muj syn je naprosto stejny i s vadou ba naopak me pripadal aktivnejsi...dnes po zapisu do skole ktery byl minuli tyden jeji akcni genius mel mit odklad do skole ale jelikož shodou okolnosti sme se pred par lety prestehovali na vesnici ona o par km dal a jeji deti na jine skole meli problemi oba... je prehlasila na školu k nam i do školky letos...
jeji starši syn genisus oproti me dceri v 8třide se špatne vyjadřuje kokta a ma problemi jeji mladsi jak jsem již napsala mu byl doporučen odklad....
no sice se stykame ale jen vyjimečně mame kazda svuj život a me to tak celkem vyhovuje vic než poslouchat co kdo umi vic a lip...i tady maminy snimi jen prohodim par slov ale nejak si je nepripouštim k telu.....
mam deti tři čtvrte na ceste nejmladsi by byla asi těžce retardovana dle kamaradky protože ta se spolehala na to vsak kam spechat švica me vecne taha bracha mi to donese a tatinek ten staci pisknout a skace...dnes 4leta akčni dite neunavne malej rozmazlenec ve školce anglictina nepovina ale chodi tam a jde ji to že bych ju nutila ne ji samotne se prvnich par lekci libilo tak se zaplatili dalsi..
sem tam na nas kvakne neco engliš nebo nam rekne že at už nemluvime že ju s nas boli hlava a že se nemuže soustředit,tatinek kdyz neda korunky tak nevi jestli ho miluje..ale kdyz ji koupi ty barbie tak je genius....mluvi jako by ji snad bylo 20 let a jeji hlasky kam na to chodi je zahada.....takže jake bude čtvrte chichichici dalsi grazlik do poctu.....
ja vim je tezke byt na samote nekde a nemýt skym kecat ja dala radeji prednost byt sama obcas asi tak 2krat za čtvrt roku pokecat s onou kamaradkou a radeji volit pokecat na netu s jinyma maminama
na mmb nebo na moje dite nebo pece o dite.....
ujistuji te že tam jsou stejne retardovane deti špatnych matek.ale da se snimi super kecat...