| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Špatné matky zaostalých dětí

hned se cítím líp, že nejsem sama, kdo má tak "tupé a zpomalené děti". Dneska bylo další setkání a kámoška přitvrzuje, dnes vyprávěla, jak je Kačka hubená a jak je vidět, že má rychlý metabolismus a nikdy nebude mít problémy s váhou (její maminka je trošku oplácanější) a pak kriticky koukla na mého staršího, a řekla, že snad to bříško shodí :D To už jsem se musela smát, protože já i manžel jsme oba hubení jak lunt a děti jsou tak normálně dětsky vypadající, ten devítiměsíční má faldíky, ale moc nejí a pořád sosá mateřské mléko a ten starší má malé roztomilé bříško, podle percentilových tabulek je jen na 20 procentech. Já mám normálně špatné svědomí, protože si občas tajně přeju, aby Kačka byla aspoň dyslektička nebo obézní teenager. Jsem se zeptala, jak je to s tou angličtinou z televize a Kačka tedy nekouká na "normální televizi", ale pouze na dokumenty v angličtině a z toho se naučila anglicky :) Jo a jinak, ona kamarádka je dětská psycholožka, není to ironie?

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.