| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Špatné matky zaostalých dětí

Ono to nic neznamená taky jsem měla takovou kamarádku co autorka ,vlastně ještě mám už mí dítě neponižuje,neboť ani nemůže.Můj syn ,který byl pomalejší ve vývoji má v deváté třídě dvě dvojky,kamarádčin zůstal sedět v osmé třídě. Moje dcera na tom byla velice dobře jako Malá ve dvou letech srozumitelně mluvila a teď má v páté třídě trojky.Srovnávat děti nemá cenu každé dítě je dokonalé a jedinečné.To, že se některé dítko vyvíjí pomaleji ještě vůbec nic neznamená,neboť teď mám kamarádku ,která má chlapečka s mentálním postižením do tří let by to do kluka nikdo neřekl,uměl počítat, rozeznával barvy Začínal číst a po třetím roce se z ničeho nic zastavil ve vývoji .teď mu je patnáct a vývojově je na čtyři.Geneticky je naprosto v pořádku.Teď se jim narodila holčička a všichni doufáme ,že bude v pořádku. Všichni by jsme si měli uvědomit ,že co dítě to dokonalý originál a to naše je nejdokonalejší ,protože je naše.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.