V článku jsem se taky našla. Už dlouho bojuji se svojí váhou. Nejsem nijak obtlouslá, ale na dovolené se svojí štíhlou kamarádkou, jsem si připadala, že mám zadek největší z celého Chorvatska. Myslela jsem si, že my pomůže, když začnu pracovat, začala jsem podnikat, organizovat pobyty pro rodiny s dětmi. Můžete se podívat na http://www.pobytsdetmi.cz . Pro mamky je tam vždy i cvičení. Stres s přípravou ale zapříčinil, že jsem u počítače jedla a k vánočním kilogramům přidala ještě ty stresem vyjedené. V pondělí jsem se na sebe ale naštvala a už čtvrtý den nejím čokoládu, kéž bych to zvládla alespoň pár týdnů.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.