Milá Žlababo, nepatřím do skupiny tlustých, mám 180 cm a 70 kg, je to přesně tolik, co jsem měla před těhotenstvím. Když jsem se seznámila s mým mužem, měla jsem 55 kg, byla jsem učiněná tyčka, za trvání našeho manželství on 15 kg zhubl já přibrala
) Vždycky mi říká, že z toho je vidět komu náš svazek svědčí a komu nikoli. Nicméně abych se dostala k jádru věci. Před několika málo dny jsem byla v obchodě kde mají pár hadříků francouzské módy pro mladé, jelikož toto oblečení začíná čísly XS a končí M tak jsem nikdy ani nepřibrzdila. Tehdy mě ale zaujalo jedno tričínko opět velikosti S. Jen tak jsem se na něj podívala, ihned ke mně přispěchala prodavačka a říká, že by mi slušelo, tak jsem se zasmála a řekla ji:"Hm ale tak před 20ti lety". A ona na mě, ale vždyť nejste tlustá, jste jen taková mohutná!!!!!!!!! Otevřela jsem ústa a lapala a lapala a lapala. S úctou jsem ještě řekla děkuji a nashledanou. Doma jsem to vyprávěla manželovi a on se ani nezasmál!!!!!! Tak nevím nevím měla snad pravdu?????
)
)
)