Hezkej článek..ne,že bych se válela smíchy-protože vím,že občas to k smíchu není,ale usmívala jsem se,že nad tím vším dokážeš mít zdravej nadhled.Já mám za sebou pět porodů-a vždycky jsem přibrala od 20 do 24 kg.Po holkách to šlo do půl roku vždycky dolů na původní váhu-a po klukovi-na to,že mu v dubnu budou dva-mám pořád asi 11 kg nahoře.Jediná moje výhoda je,že jsem vysoká a docela to jde maskovat.)))Ještě za svobodna jsem patřila k těm avandgardním šílencům,-vždycky jsem musela mít nějakej šílenej model a vykukovat z davu.No a dnes-maluju se i doma,,vlasy si barvím-čím zářivější,tím lepší,...když někam jdu,pořád se ráda "oblíknu",ale když běhám po zahradě,tak je mi docela jedno,který tepláky mám momentálně na sobě a kterej drdol mi drží vlasy.No a dieta?Co to je?.))))My rádi jíme-a nejsem líná se najíst i klidně večer u filmečku,nebo u knížky.Úplně teda nehniju,protože vyučuju izraelský tance-ale už funím jak lokomotiva-ve srovnání s mláďatama,který tam mám....Manžel mě má rád pořád i takovou jaká jsem-a to je pro mě důležitý....ke kočáru si už dávno neberu podpadky a na pobíhání s dětma volím spíš něco pohodlnějšího,než být pořád "za modelku" a nemoct si dřepnout třeba na obrubník.)Tak ti přeju krásnej den a ať se cítíš dobře,i když nám občas něco přebejvá.))))mimochodem-mě přebejvá jen na nohách a zadku-klidně by se to mohlo přemístit do prsou.)))
Předchozí