Ahoj, můj syn je naštěstí jen lehký atopik, ale já sama stále ve svých 28 těžším atopikem zůstávám. V pubertě nezmizel, po porodu nezmizel, jak mi někteří lékaři říkali. Holt nemám to stěstí. Co mohu ze svých zkušeností doporučit? Vysledujte, které jídlo vašim drobečkům ekzem zhoršuje. U mě to jsou hlavně citrusy (kromě mandarinek), dále brambůrky a čokoláda. Jinak samozřejmě mazat, mazat, mazat. Teď jsem opět těhotná, takže kortikoidy jdou stranou a já si užívám své:o(((. Modrá INDULONA je můj velký kamarád!!! Pa Helena
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.