Po porodu vypadam, jako bych spolkla zelvu i s krunyrem, i kdyz kila mam nastesti puvodni. Postava nic moc, ale sebevedomi uplne v nooooooo-vite-kde. Nezasla jsem tak daleko, ze bych zacala cvicit, ale potrebovala jsem aspon trochu povzbuzeni. Hledala jsem neco praktickyho, ze ano.... Parkrat jsem byla na flirt-dance a dobry! (doma tomu rikam "rehabilitace po cisarskem rezu a zatim mi to vsichni zerou) Lidi, sebevedomi se trochu vylepsilo, i kdyz me z toho vrteni zadkem trochu boli v krizi. Jeste jsem si to teda netroufla doma pouzit, ale mam to v planu...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.