Holky už mám velké(6,5 a 4,5 roku),u nich alergická reakce na jablka vymizela.Když byly malé,tak jsem jim jablka dusila a pak rozmixovala(příkrmy jsem zaváděla až po 8.měsíci,takže to bylo někdy v 9.měsících).Syrová jsem v té době nezkoušela,ale po všech kupovaných přesnídávkách se mi osypávaly.Myslím,že to bylo spíš přidávaným vit.C do přesnídávek. Po 1.roce života(začala jsem zkoušet syrová) jim vadily jen určité odrůdy jablek-jablka máme ze zahrady chemicky neošetřovaná,takže to nemohla být reakce na chemikálii jako u kupovaných jablek.Zhruba od třech let jim nevadila žádná jablka z naší zahrady. Pozor také na syrovou mrkev-prý to nebývá časté,ale jim vadila.Teď chroupou mrkev bez potíží.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.