Musím bohudík nesouhlasit. Výmluva typu, jsem tlustá po dětech, nebo jsem tlustá protože dojídám po dětech, to snad ani nemůže někdo myslet vážně. Výmluva, že nemám čas se slušně oblíknout a upravit, tak to opravdu nemyslíte vážně. Je to jen lenost a nic jiného. Moje máma je žena, která má přes 100kg a sama se vymlouvá, že váhu má po nás po dětech. Je zajímavé, že já dítě mám taky a do 2m. od porodu jsem měla zpět svojí váhu před otěhotněním. Nedojídala jsem po dítěti, chodila s ním ven na procházky a i bez cvičení jsem prostě procházkami sundala ty kila dolů. Moje dítě bylo do půl roku ubrečené,mělo koliky a tak trávilo dost času u mě na břiše a jediné kdy bylo ticho bylo při kojení, ale i přes to jsem se na procházku ven dokázala slušně obléknout a nalíčit. Takže každá si za to, jak vypadá může sama. Pak ještě chybí plakat, že si manžel našel milenku. Ono k tomu potom moc nechybí, když se má doma dívat na neupravenou, strhanou a po těhotenstvích tlustou ženu. Bohužel je to tak dámy, tak hlavně se nevymlouvejte.
Předchozí