| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Jak jsem na mateřské zpustla

Musím bohudík nesouhlasit. Výmluva typu, jsem tlustá po dětech, nebo jsem tlustá protože dojídám po dětech, to snad ani nemůže někdo myslet vážně. Výmluva, že nemám čas se slušně oblíknout a upravit, tak to opravdu nemyslíte vážně. Je to jen lenost a nic jiného. Moje máma je žena, která má přes 100kg a sama se vymlouvá, že váhu má po nás po dětech. Je zajímavé, že já dítě mám taky a do 2m. od porodu jsem měla zpět svojí váhu před otěhotněním. Nedojídala jsem po dítěti, chodila s ním ven na procházky a i bez cvičení jsem prostě procházkami sundala ty kila dolů. Moje dítě bylo do půl roku ubrečené,mělo koliky a tak trávilo dost času u mě na břiše a jediné kdy bylo ticho bylo při kojení, ale i přes to jsem se na procházku ven dokázala slušně obléknout a nalíčit. Takže každá si za to, jak vypadá může sama. Pak ještě chybí plakat, že si manžel našel milenku. Ono k tomu potom moc nechybí, když se má doma dívat na neupravenou, strhanou a po těhotenstvích tlustou ženu. Bohužel je to tak dámy, tak hlavně se nevymlouvejte.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.