Ahoj,
tak ja sem před těhu měla 50kg a během tehu sem nabrala 20kg...Sotva jsem se unesla. Ale uz pred porodem sem byla rozhodnuta, ze se vratim ke sve puvodni vaze. Kojeni nevyslo, tak sem cvicila kazdy den asi hodinu pilates. A jelikoz to bylo v lete, tak moje jidlo byl meloun a to skoro pocely den celych prazdnin, uplne sem se do nej zblaznila a mela na nej porad chut. Asi hormony. No tak sem zhubla na 52kg, postava uz neni tak hezka jako dřiv, ale jsem celkem spokojena. Muj cil bylo aspon 55kg. A to uz asi pul roku necvicim, k veceri jim jen salaty a jinak si dopravam vsechno. Uz si vahu jen udrzuji. Maluji se, kupuji si hezke veci na sebe i do svych starych veci se vejdu:) Tim chci rict, ze bych nemohla pustnout...ta predstava me desi. Vyuzivam materskou k tomu, abych vypadala jeste lepe...nechala sem si odstranit pihy, nosim fixní rovnatka, delam si doma nehty atd. Nikam nejdu nenamalovana, nenavonena. Proste bych se necitila dobre. A kdyby mi manzel rekl to same co Vám, tak by me to hodne bolelo, proto se snazim vypadat dobre. Proste to chce pevnou vuli na sobe pracovat,uz kvuli manzelovi. At je na Vás pysny.
Předchozí