| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Jak jsem na mateřské zpustla

nezlob se na me autorko clanku sice jsi me pobavila a neodsuzuji tě,maš pravdu potkavam přesně ten typ jak si se popsala dokonce ma spolužačka nejkrasnějši holka na zakladce ktere kde kdo zaviděl...

ted po 3řech dětech ona bych řekla že vylezla snad s kontajneru když jsem ji viděla zdesila jsem se kam až lenosti a lhostejnosti a omlouvanim to cimkoliv muže holka tak krasna klesnout...jeji deti jsou jak kdyby stali u kostela na pridel obleceni a pritom ma tak krasne deti ona sama v obchode mezi lidima v hypernove v ušmudlanem triku bunde a vytahanych kalhotach neučesana to same deti no promi ale nevypada to normalně uznej sama.....

ty maš děti dvě ja sama ted čekam 4te miminko jsem skoro v 6tem mesici deti mam stare 8-6-4 roky styděla bych se vylezt ven neučesana neupravena a detem si nevšimnout obleceni....)

s velkomesta jsem se přestehovala na dedinu co popisujes staveniste tak tak vypada i s časti nas dum ktery opravujeme blato po tom užasnem pocasi deti laka se proletet pokud bych je pustila na dvur tak by dokazali byt za 10 minut jak prasata ale kdybych mela nekam jet což se stava casto že do hodiny dvou nekde musim byt tak vana drhnuti čiste oblečeni je samozřejmost..
.
ja sama mam v rodine boubelky prarodice i nektere sestřenice jsou prdelky ale sexy prdelky i kdyz maji kolem 100kg nektere maji šmrnc učes a oblečeni uděla svoje.....

ja sama po prvni dceři jsem mela 80kg a myslela jsem že se hambou propadnu ripadala jsem si jak polamany autobus ktereho krava nakopla..vedle manžela jsem se citila hrozne i kdyz me uklidnoval ja sama jsem se citila hrozne jo podarilo se mi do roka shodit 20kg ale do toho druhe tehotenstvi ted už jsem si hlidala co jim a snažila se držet chute na uzde a nežrat s prominutim vse co vypada k sežrani....
ach ta vule ale prekonala jem to pri klukovy jsem pribrala jen 9kg a po porodu za 2mesice ma vysnena vaha 56kg při výšce 168cm
už jsem si hlidala co jim radeji jsem zbytky po detech doprala pejskovy pak prislo dlasi tehu a tam jsem taky drzela vahu tak akorat po porodu opet do dvou mesicu moje váha....

človek se pak citi sexy i pro manžela a pro okoli a je mu fajn na duši. ted cekam čtvrte mimco jsem skoro v 6tem mesici jen 3kg nahoře i kdyz mam tendenci sežrat na vše co přijdu neodolam v mekaci ci kfc hranolkam ale to je snad jediny prohresek.jinak se snažim nepřežrat se vsim i kdyz ach ty tehu chutě.ale držim se jenom proto abych se nemusela sama za sebe stydet a pak to svadet že po dětech a divat se na okoli jak me meři jak vypadam...už tak koukaj na počet dětí v dnešni době ale jaky je to pocit sexy mamča s detima kterou si obcas spletly se starši sestrou...a to je mi 30let pryč a manža tomu je 33 pryc a sexy chlap.

proste je to o pavaze lidi ti kterym je to jedno a hodlaji se stim smířit at neplacou nad zivotem maji moznost ho zmenit jenom nebyt lenoch a chtit....
ja na zakladce jsem byla ošklive kače kteremu se všichni smali a jako rany života to neberu prožila jsem horsi veci než tyto prokotiny co sice bolely ale ted nad nimi človek akorat mavne rukou protože dokazal se vzepřit vsemu a je spokojeny sam ze sebou ....

ja jsem na md za tu dobu nespustla naopak tešim se na čtvrte miminko casu mam na sebe važne o hodne min jak ty se dvema detima ale kdo chce dokaze vse..
.a vymluvy jsou vymluvy....

tobe preju sebrat v sobe silu a misto hledani vymluv a stežovani si na to co kdy bylo dokazat vsem že dokazes byt sexy mamca třeba s par kg navic nejde o vahu ale o sebevedomi a touze chtit.malo casu a kdo ma dnes casu hodne?par minut denne najdes určitě.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.