Mé dceři je skoro 5 měsíců, od Vánoc cvičím jak zběsilá, držím dietu a stepper mám taky. Za první měsíc mám dole 6kg, tak baby! nekecejte, že to nejde, jde to, jen musíte odložit dítě a manžela a chvíli se věnovat sami sobě!!!
Fandím všem co se do toho dají a neodklládejte to moc dlouho, sice mám první dítě a je mi "jen" 27, ale držím se hesla: JEN SPOKOJENÉ MATKY MAJÍ SPOKOJENÉ DĚTI!! abych byla spokojená musím k něčemu vypadat, tak to mám já....
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.