Dobrý den, mám velké zkušenosti s AE, samá těžký AE téměř od narození, dcerka 2,5 roku AE od 3.měsíců potrav. alergie na BKM+bílek....myslím, že o AE toho vím dost..takže:Nutrilon bych v každém případě do dalšího vyšetřování na kožní atd.dala určitě HA, tím určitě nic nepokazíte, sama jsem ho dávala hned po naroz.bohužel jsem nemohla kojit, nám bohužel nestačil vzhledem alergii na mléko...zelená stolice by měla být po urč.bruzích UM-nám to dělala Beba HA, ale to nevím jistě, dále bych rozhodně trvala na kožním vyšetření, dále na alergolog.vyšetř., kde Vám popř.udělají testy na alergii BKM, vejce a další, které jsou časté a projevují se právě přechodem z kojení na um.stravu.Nevím odkud jste, bylo by dobré se dostat do Prahy do Motola-např.dr.Čapková, veliký odborník na děts. ekzém...taky jsme chodily nejdřív k pediatrovi, oni to nejdřív zkouší ale já vzhledem k mému těžkému ekzému v dětství, jsem s tím tak nějak počítala u dcerky a ihned po příznacích si vydupala odborníka v Motole, kam jsem sama jezdívala k vyhlášené dr., která učila tu současnou.Jinak kordikoidy jsme museli nasadit ihned ve 3.měsících na překonání největších obtíží, je to účinné, ale musí se dodržovat přesná pravidla používání.taky máme locoid...jinak promazáváme stále syndermanem, i když nyní je zcela bez potíží, ale to se může kdykoliv vrátit...bohužel...jinak Vám ráda cokoliv poradím..
Předchozí