Ahojky všem, přečetla jsem si článek s hrůzou. Ani moc jsem se nesmála. Mám 14 měsíční holčičku, před těhotenstvím jsem měla asi 56-57 kg, před porodem 75... Po porodu jsem ale neustále, pozvolna ale pořád hubla (někdy 1 kg týdně někdy 1 kg za měsíc)!! A to jsem se cpala jak mlýn. Teď po více než roce vážím asi 53-54 kg.. Mám spíš dispozice tloustnout, znamená to tedy, že budu po druhém dítěti tloustnout?? Nevím, snažím se aspoň 1x - 2x týdně cvičit, rychle chodit s kočárkem, dokonce občas s ním běhám. Ale v jídle se fakt neomezuju. Proto nějak nechápu, proč jste ztloustly.. Nechci se nikoho dotknout, ale přece musíte cítit, že něco děláte špatně. Nejsem typ twiggy a nikdy nebudu, ale abych ztloustla nechci dopustit. Přeji vám - nám všem, abychom se cítily ve svém těle dobře. A maminkám, které tloustnou radím - zastavte to - budete spokojené vy i rodina.. Zkuste aspoň denně 20 minut rychlé chůze s kočárkem, kupte si cvičení powerjógy nebo něčeho takového pomalého, i když zatím třeba jen jednou týdně - dělejte něco.. A než začnete reagovat jako že ten zákuseček vám za to stojí - upřímně - nestojí ... respekt všem
Předchozí