Závidím Ti, že jsi jako tvoje "obézní maminka" - to jsou Tvoje slova z článku, nevím, zda cituji přesně.
Moje maminka je a vždy byla štíhlá (jen po 2.porodu prý měla 15 kg navíc, které rychle po skončení kojení shodila dietou a cvičením - na to sei teda nepamatuju ani z fotek se mi to moc nezdá.). Její maminka byla ještě v 70ti letech štramanda se štíhlou figurou (tipuju to tak 160/50-55kg - nevím, nezpovídám mámu ani jsem nezpovídala babičku).
Zato jsem při prohlížení starších fotek zjistila, že jsem celá druhá babička - tátova maminka - taková mírně kredenciózní dáma.
Nejvíce mě pobavily ty přispěvatelky co psaly jak skvěle zhubly. Zajímalo by mě, co by poradily mě - jím jen netučné maso, nejraději těst.jen se zeleninou, saláty, ovoce, zeleninu, apod.... Pěšky chodím celkem rychle a to více než zmiňovaných 20 min. Cvičit chodím jednou týdně, o víkendu výlety, lyže nebo aspoň procházky. V práci nesedím, doma celkem honička. A co dělat, štítná žláza si mrška furt hypofunguje - léky neléky a těch 20 kg co mi přibylo cca 3 roky po porodu se mě pořád drží. Kdybych byla knedlíko-omáčkový typ, možná by to bylo 50 kg navíc.........
Předchozí