H&M, to jsi napsala fakt trefně. Už se skutečně vidím, jak se svýma dětma obrážím second-handy nebo běhám s jedním v kočárku a s druhým na zádech (oba chodí tak, že ujdou za půl hodiny tak asi 200 metrů (když jsou v dobré náladě). Děkuju Ti, že se za mne biješ skoro jako moje sestra. Ale není to nutné. Kdo pochopil, pochopil. Já taky doufám, že nebudu zpustnutá na věky věků, ale teď je to prostě tak, no :o) Každý máme jiný žebříček hodnot. Od toho jsme lidi.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.