Myslím, že opravdu v e Vaší rodině jistá zátěž na alergie určitě je, i když jak píšete třeba u Vás se nemusí moc projevovat.Mléka HA jsou právě určená jako prevence v rodině, kde se jakékoliv alergie vyskytly-AE je jen jeden z projevů alergie, další pylová, senná rýma, alergie na ovoce-to je pořád jedna nemoc ATOPIE, pouze jiný projev-takže tímto mlékem bych určitě začala.Alergie je nemoc na dlouhou dobu, i když je dítě nebo dospělý třeba roky bez příznaků, jako naše Naty teď nemá dlouho ekzem a když se jí trochu zhoršil a přišla jsem pro mastě k dr.kožní, že má ZASE ekzem, tak dr.říká"ona ho nemá znova, ona ho má POŘÁD, ale byla dlouho bez projevů...horší je když už Vaše dítě pije 1 litr mléka, to jsem nevěděla, my pili méně, pak už se všude většinou píše, že to je čas, kdy už pouze mléko nestačí a má se zavádět postupně tuhá-u Vás bych zavedla hypoalergenní-strava.
Jinak opracdu dobrý lékař kůži atopika pozná samozřejmě i bez projevů, ale říkám dobrý lékař.Za svůj život s AE jsem jich poznala dost, a dobrých není moc.Dcerka má jednu z nejlepších a já taky, nyní jsem už 6 let bez problémů.Prostě si myslím, že byste měla tlačit na návštěvu kožního, zahnání projevů kortikoidama nic neřeší, musí se najít příčina...třeba to AE nebude, ale Vy budete v klidu.Kdyby totiž byl, a Vy mu budete dávat třeba mléko, kdyby alergii na BKM náhodou měl, budete mu trvale zatěžovat imunitu, mazáním potlačovat příznaky a nic se nevyřeší-takto mi to říká moje dr.na alergologii v Motole.
Předchozí