Souhlasím s tebou matky by to měli své syny naučit,ale také otcové.Horší je když otec matce tu výchovu komplikuje,protože je sám vychován starší generací,kde se rozdělovala mužská a ženská práce a starost o děti a domácnost byla na matkách a opravy a živit rodinu na otcích.Určitě se to změnilo a další generace to už snad umět budou.Pravda ovšem je,že s chlapem se musí jednat jak s malým dítětem pokud to v sobě nemá,pak vám opravdu vyjde rád vstříc a pomáhá a ještě rád,ale záleží na vás jestli na to máte povahu a vydržíte s ním jednat v rukavičkách celý život,pokud ne a jednoho dne přestanete partnera hýčkat jako v rukavičkách je s vaším vztahem konec.Tak nevím nevím.Také se mi stalo,že partner měl toto všechno naučené z domova od matky,uměl uklízet,vařit,žehlit,prát,starat se o děti a neustále se chválil jak je výjimečný,že jiný by to nedělal a jak to vlastně dělá lépe nežli já a ponižoval mě,že já nic neumím tak jako on,i když jsem sama vychovala syna z prvního manželství a dřela,aby jsme měli co jíst a kde bydlet a on svého syna opustil a odešel od rodiny s tím,že manželka se mu s prominutím kurvila a byla líná a jen chodila na zábavy a starala se o svůj vzhled a on chudák vařil,pral a pracoval a staral se o syna a kupoval jí vše na co si vzpoměla.dříve jsem mu to vše věřila,ale později jsem tu jeho bývalou začala chápat.Sex pro něj důležitý časem ve vztahu nebyl a myslel si,že když uklidil je výborný partner a nechápal,že umět uklidit není vše co žena potřebuje ke štěstí a lásce.
Předchozí