| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Fekální story

Promiň, ale nesnáším věty typu, je to živitel rodiny, ten doma přece dělat nic nemusí. Ano teď sem doma na rodičovský, ale předtím sem chodila do práce, a prostě kdo byl dřív doma, tak uklidil a připravil jídlo. A do té práce budu chodit zase a budu muset zvládnout jak práci, tak domácnost, a myslím si, že je samozřejmostí, že když pracují oba dva, tak by se i o domácnost měli starat oba dva. Uklidit umí každý, to že můj muž neumí vařit, to po něm ani nechci, ale uklidit umí (a kolikrát líp než já). Prostě jsou na to dva, tak ať se taky oba dva snaží. Chápu, když příjde moc unavený z práce, ale já z té práce chodila taky dost unavená, on fyzicky, já psychicky, a teď jde o to co je horší, obojí má svoje. Jinak tleskám autorce, ten nápad s odvetou je prostě dokonalý. Ještěže můj manžel takový není.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.