Ano, rozumim tomu a snad bych i souhlasil. Princip solidarity neni spatna vec. Bohuzel mne me nadseni pro tento princip opousti pri pohledu na svoji vyplatni pasku, respektive na vysi socialnich a zdravotnich odvodu. Jednoduchou kalkulaci zjistim, ze i na drahe operace (operace srdce, plic...) jsem si za dobu me vydelecne cinnosti nekolikrat nasporil. A pak mi nejaky statni urednicek, ktery cely svuj mrzky zivot hodnoty spotrebovava, poucuje (nemlich v kampanich placenych zase z mych penez), ze jsem zruda protoze me dite nenosi helmu. Prosim, pouzivejme ochranne pomucky dle sveho uvazeni a nenechme se pripravovat pomoci zakonu psanych hlupaky a alkoholiky o posledni zbytky svych svobod.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.