možná taky nemám smysl pro humor, ale mě při čtení toho článku trochu zatrnulo. Kdyby se mi tohle stalo doma, snažila bych se tomu přijít na kloub, co se děje a proč. Proč dosud (podle autorky) normálně fungující manžel najednou děla ze sebe idiota. Možná autorka bere pomoc doma jako samozřejmost - nechci se teď zaplétat do toho, že žijí oba dva ve stejné domácnosti atd,atd.- Zřejmě má dost už z práce a doma se cítí nedoceněn, možná, že by případná pochvala udělala divy. Mě se to osvědčilo. Pochválit a poděkovat, tak jako manžel poděkuje, že jsem mu vyžehlila košili, uvařila jídlo, já mu děkuju za nákup, vykoupání dětí a i když bych to mohla brát za samozřejmost dělá to divy. A dělat z neumytého talíře v myčce velblouda? Tak to tam strčím znovu, dělat kvůli tomu tyjátr mi přijde přehnané a s manželem máme na sebe tak málo času a zabírat ho debatou o zaschlém talíři...Jinak k tomu veselému hovnu, je to o povahách, zatímco jinde je z toho krimi seriál jinde je to důvod k zasmání. Jinak nechci strašit, ale ztráta čichu bývá předzvěstí vážných onemocnění.
Předchozí