| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Ty nemáš helmu? Jsi out! aneb Helmománie

Vidíte, to je zajímavé, mě nikdy nenapadlo dát dětem přilbu na led. Ani tady na vsi jsem to ještě neviděla. Možná je rozdíl, jestli se sejde 15 lidí na rybníku nebo jestli se jde na přeplněný zimák. Tam bych se o děti asi bála přilba nepřilba. Na kolo jim přilbu nutím i když jezdíme jenom po lese a s lyžema nemám zkušenost, protože nelyžujem. Ovšem obalování rohů molitanem mi přijde už úchylné. Nevím, jestli je teď svět obecně méně bezpečný? Já sama si kdysi v lese hrozně na kole nabyla budku, ale tenkrát se o přilbách ani nemluvilo. Byl ale o hodně menší a pomalejší provoz na silnicích. A rodiče se o nás zdaleka tolik nebáli. Taky někdy přemýšlím, že dnešní děti mají to dětství nějaké chudší než jsme měli mi. Že si ho ani nemají šanci tolik užít.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.