Majdo, to je spíš výběrem kamarádek...... naše domácnost málokdy vypadá tak, že by sem návštěva nemohla, ale už dávno jsme s MÝMA kamarádkama vyřešili, že když se zatáhnou žaluzie, ty zas..... okna není vidět.
Pak mne popadne "blbá" a za dvě hodiny je místo práce umeju, protože se mi pracovat v práci nechce...... u nás doma se neválí nikdo nebo všichni, prostě každý tu má nějakou tu "roli" a občas se vzájemně zaskočíme......
Jinak mám samozřejmě taky kamarádku, která byla doma 10 let, 2 děti a vždycky, když jsem od ní přišla, začala jsem leštit kliky, olizovat parapety, otírat knihám hřbety a květinám listy....... - FAKT TĚŽKÁ DEPRESE, TAM SE BLÝSKALO VŠECHNO....
no jo, ale až po letech z ní vypadlo, (když začala pracovat), že kuchyň je v podstatě nejetá (od té doby často jí u nás ona, i děti
)) a že jí připadalo, že je to její úkol, když není doma. Dneska její domácnost vypadá dost běžně, tzn. používaně, prostě normálně.... tyhle hranice si určuje každý sám.... a kdyby mne kamarádka podobně podloubla, asi bych jí navrhla, že by mohla umýt i ta moje
)))) nárok nestíhat má každý.