Ahoj holky, mrzí mne, že se pořád berou ohledy na to, co ten chudák manžel, jestli není náhodou přetažený, nežárlí na děti a tak. Máme doma podobné problémy. A taky už je nezvládám moc v klidu. Mrzí mně, že je pořád do nás manželek hustěno, jaké máme být diplomatky a kroužit zlehka kolem problému a oni nejsou nuceni komunikovat a je podle nich normální, že dělají naschvály a ponižují své okolí. Nechápu ten jejich problém si sednout a říct: "miláčku, jsem na dně, mám ty a ty problémy, promiň." A místo toho hrají mrtvé brouky a komandují nás okolo. Moje tchyně doma dělala všechno, všem to připadalo normální a já jsem podle svého manži neschopná, když po něm chci pomoct. Pomáhá teda hodně, ale s pocitem, že to by dělat neměl. Máme dva kluky, 2 roky a 4 měsíce. Jsem unavená z přerušovaného spánku kvůli kojení, on teď nemá práci, a prudí. Přiznám se, že moc neuklízím, už na to nemám energii. Ale rozhodně ho nebuzeruju, o všechno prosím. Osobně si myslím, že by se dva lidi v jedné domácnosti měli doplňovat, když jeden nemůže, tak druhý pomůže a opačně. K článku se vyjadřovat nechci. Mějte hezký den.
Předchozí