Dobrý den, připomělo mi to příhodu u nás. Máme tři kočky, které se občas mstí (např. za ponížení typu, že nedostali Whiskas ale např. jen Tesco konzervu). A to se pak někde zjeví hovínko. Nedávno se zjevilo v koupelně na předložce a já do něj šlápla (vešla jsem do koupelny a nerozsvítila). Co nechápu, ráno se tam manžel přede mnou sprchoval a hovno viděl. Prostě ho tam nechal uprostřed. Kdyby ho aspoň hodil stranou, napsal vzkaz, upozornil, nic. Podotýkám, že kočky jsou mazlíčci nás obou, naopak manžel je chtěl víc než já, takže to není od něj nějaká vzpoura.Kdykoliv se něco takového u nás objeví, tváří se, že se ho to netýká a když mi to vadí, mám si to prý uklidit.Je to takový pravidelný boj o hovno (kdo ho uklidí). Jinak mě docela zaráží, že pro spoustu lidí je feministka skoro sprosté slovo, urážka. Uvědomme si, že nebýt prvních feministek, dnes nemáme volební právo, nestudujeme atd. Také se divím, že někdo považuje za feministku ženu, která vyžaduje, aby se manžel podílel na domácnosti. To je přece spravedlnost,dělit se v manželství o povinnosti, ne feminismus...
Předchozí