| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Fekální story

Nemyslela jsem svůj příspěvek jako omluvu mužům, kteří se do domácnosti nechtějí zapojovat a nás ženy komandují.Byla to jen spekulace nad tím to stavem věci.
Jestliže žijeme ve SPOLEČNÉ domácnosti je třeba, abychom se SPOLEČNĚ zapojovali do čiností s tím spojených.
Myslela jsem to i tak, že pod povrchem toho bývá víc, než se zdá na první pohled.
To, že my ženy máme "dost" důvodů k podobnému přístupu je jasné.Jenže my to dokážeme snášet líp, jsme odolnější a v těchto věcech schopnější než muži.Jen porovnat naši dovednost organizace s organizace schopností mužů-neporovnatelné~y~.
Já sama podobnou krizi v klidu dokázale vyřešit až po absolvování kurzu týkající se obecně psychologie( nebylo to zaměřené na řešení krize).Jinak v mém případě by mu ten "poklad" přilítl na hlavu a až pak bych řešila(jsme oba berani), jak se tam corpus delicti dostal~t~...

Jsem zastánce rovnoprávnosti jak doma tak v zaměstnání~o~ kde je ten to jev spíše fatamorgána.

Svého muže miluji, ale v nerovném svazku bych nežila.Mám štěstí, že je skvělý i pořádný.Uklidí, vyžehlí jen neuvaří~w~ což jsem radši neboť i to zmíněné mu trvá déle a výsledek občas není super~t~.Ale i tak je můj.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.