Nechápu, proč se autorka článku nemohla domluvit na termínu, který by vyhovoval oběma stranám. Jsem momentálně těhotná, prohlídku porodnice plánuji a termíny mají všechny tři u nás ve městě vypsány až do léta. To si snad může každý zařídit. Nebo se telefonicky domluvit na kompromisu.
Taky si teď domlouvám pediatra a když jsem tam volala, že bychom s manželem chtěli přijít si promluvit s panem doktorem, tak mi bylo řečeno, že momentálně není vhodná, protože jsou chřipky a pan doktor by neměl dostatek času. Naprosto to chápu, budu tam volat přístí týden a domluvíme si termín.
A pokud se tu někdo ohání zdravotním pojištěním - tak v obchodě si za služby a zboží taky platíte a přesto se nedomáháte předvedením zboží či prohlídkou prodejny mimo prodejní dobu, ne?
A ještě mě teda šokuje dovolávání se ženské a těhotenské soudržnosti! Taky se mnou cloumají hormony, ale o rozum jsem nepřišla. Souhlasit s někým jen z důvodu stejného stavu mi přijde nízké
Pokud se dotyčný pak doktor vyjádřil jízlivě o těhotných, měl se ohradit především autorčin manžel, kterému ta slova byla určena. Já si jako čtenářka článku můžu maximálně myslet něco o primitivovi. Názor na jednání autorky článku mi to však nezmění.