| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Kus života těžkého

Hrozně mě mrzí, jaké mají LDN jméno, já jsem ta pracovala 11 let jako zdravotní sestra, nemám potřebu se omlouvat, mám svědomí čisté, nikdy jsem na nikoho nezakřičela, nic zlého neudělala, jediný můj prohřešek je že jsem používala ( u některých) oslovení babičko, dědo,věřte mi že i z té druhé strany to není vždycky lehké, taky jsme naše oblíbené klienty oplakaly, zažili svatbu mladého hodně nemocného kluka na lůžku, křičeli na nás příbuzní, klienti nám nadávali, škrábali, kopali ale přes to všechno se hrozně těším až se po mateřské vrátím do toho kolotoče, samozřejmě nemůžu dát ruku do ohně za všechny sestry a vím že i u nás na oddělení byly takové uřvané nelidy, ale to je asi v každém zaměstnání. Smrt jsme ale nikdy nijak hnusně nekomentovali, fakt jsme se snažili a že toho bylo někdy fakt až nad hlavu. nejsem svatá ale svědomí mám naprosto čisté.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Před vložením příspěvku se musíte nejdříve přihlásit.
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.