Zuzini,
trošku mimo téma, ale znám obchůdek s dětským oblečením, kde mi zakázaly opakovaně vstup s kočárkem. Obchod byl nový, tedy nový šedivý koberec na zemi???. Nehodlala jsem kroužit s kočárem úzkými uličkami, kterými bych se svým širokorozchodným kočárkem neprojela, ale hned u vstupu je prostor, kde ty kočárky parkovat šlo.
Nadrzovku jsem s kočárem vjela dovnitř a nechala stát na tom plácku. Podotýkám, že prodavačkami byly ženské..... A jako na potvoru mi ještě upadlo kolečko a ten šmír jim umazal ten šediv koberec
Měly jste vidět tu reakci: "Jéžiš, no to je teda pěkný, Janičko, honem vezmi jar a hadr na podlahu a pojď to vyčist. Jen aby to pustilo. No jo no, sem se s kočárky nesmí, máte to napsáno nadveřích."......
To kolečko měly asi za trest, aby si uvědomily ten rozpor: prodáváme dětské hadry a děti sem nesmí
)
Dodneška tam mají zákaz pohybu s kočárkem, ale kočárky na tom plácku za dveřmi už povolují. Nicméně, ten obchůdek u mě ztratil na půvabu.... Nechápu to. Prodávají oblečení pro děti a maminky je měly nechávat stát venku!!!