Moc kladných reakcí tu není a tak vás podpořím. Přesně vím, jak to myslíte. Je to každého věc, jak své děti a sebe chrání, je jedno kdo jak lyžuje a kdo v čem bruslí, jde o to, že naše dětičky jsou jaksi chráněni proti fyzickým - podle mě méně nebezpečným - a ty psychycké rány pak neumí zvládat.
Samozdřejmě, že se poutám a své děti mám vzorně v sedačkách, ale ve škodě 120 pásy nebyly, ale taky na tachometru bylo maximálka 160 i když vyvinout tuto rychlost nezvládlo, dnes se jezdí rychle, bourá rychle, myslí rychle, zkuste lidičky z města vyrazit do lesa, na vesnici a zastavit se nad dětstvím svým a svých dětí. Úplně mě děsíte přeplněným zimákem, když letos byla tak super zima a bruslilo se na každý louži. Ani já neměla za svých 25 let jarních prázdnin na lyžích žádný - opravdu žádný úraz (pominuly jednu modřinu na koleni a puchýře na nohách).
Jistě že se bojím, že své děti přežiju, ale už se mi mockrát potvrdilo, že přílišná péče není vždy nejlepší - všeho s mírou!!!
Proč nejde zákonem zařídit větší ohleduplnost a láska k bližnímu všeobecně??? Nejsem věřící, ale tohle mi teda sakr v dnešní době chybí!!!
Předchozí