| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Ty nemáš helmu? Jsi out! aneb Helmománie

Taky mě docela udivuje, co všechno se nevymyslí jen a jen pro naše bezpečí, či pro bezpečí našich dětí. Helmy ještě chápu ... ono rozbýt si hlavu v lese na kole, či si jí nechat přejet lyží na sjezdovce není asi zrovna moc příjemné. Ovšem s ledem už bych trochu váhala ... to bych muselá dát synovi helmu i normálně na ven.Venku lítá po asfaltu a co kdyby náhodou spadl a praštil se do hlavy??není to stejné jako led??
Absurdní mi ale přijdou helmy na doma, stejné jako má ten chlapeček na videu. probůh ... tak snad doma se neflákne nikde tolik aby si ublížil ne?? I když výjimky jistě jsou. Já jsem doma použila max chrániče do zásuvek, a pojistky na skříňky aby mi neraboval věčně všechno nádobí :D.Nebezpečné věci jsem odstranila z dosahu, stolek s optravdu ostrými hranami jsem na čas odstranila na půdu .. ovšem radiátor jaksi nejde, ale naučil se taky že nemůže toliko lítat a musí dát pozor. Takže na co helmu na doma?? :-o To můžu rovnou všechno včetně zdí potáhnout molitanem a bude to nejlepší ne? Že by jsme měli takoé pěkně polstrované místnosti a veškerý bábytek a pod ...
Takže ... beru to, některé ochrané pomůcky potřeba jistě jsou ... ale nic se nemá přehánět a myslím že ne vše by se mělo nařizovat.

mmch k těm sjezdovkám .. nemyslím že problém řeší helmy, problém by řešili ukáznění lyžaři!!! Stejně tak jako na silnici ... když to jsou hovada a machrujou tak vy můžete být chránění jak chcete a ve výsledku vám to není moc platné. Takže začít by se mělo u nich ...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.