Taky mě docela udivuje, co všechno se nevymyslí jen a jen pro naše bezpečí, či pro bezpečí našich dětí. Helmy ještě chápu ... ono rozbýt si hlavu v lese na kole, či si jí nechat přejet lyží na sjezdovce není asi zrovna moc příjemné. Ovšem s ledem už bych trochu váhala ... to bych muselá dát synovi helmu i normálně na ven.Venku lítá po asfaltu a co kdyby náhodou spadl a praštil se do hlavy??není to stejné jako led??
Absurdní mi ale přijdou helmy na doma, stejné jako má ten chlapeček na videu. probůh ... tak snad doma se neflákne nikde tolik aby si ublížil ne?? I když výjimky jistě jsou. Já jsem doma použila max chrániče do zásuvek, a pojistky na skříňky aby mi neraboval věčně všechno nádobí :D.Nebezpečné věci jsem odstranila z dosahu, stolek s optravdu ostrými hranami jsem na čas odstranila na půdu .. ovšem radiátor jaksi nejde, ale naučil se taky že nemůže toliko lítat a musí dát pozor. Takže na co helmu na doma?? :-o To můžu rovnou všechno včetně zdí potáhnout molitanem a bude to nejlepší ne? Že by jsme měli takoé pěkně polstrované místnosti a veškerý bábytek a pod ...
Takže ... beru to, některé ochrané pomůcky potřeba jistě jsou ... ale nic se nemá přehánět a myslím že ne vše by se mělo nařizovat.
mmch k těm sjezdovkám .. nemyslím že problém řeší helmy, problém by řešili ukáznění lyžaři!!! Stejně tak jako na silnici ... když to jsou hovada a machrujou tak vy můžete být chránění jak chcete a ve výsledku vám to není moc platné. Takže začít by se mělo u nich ...
Předchozí