| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Špatné matky zaostalých dětí

Musím s tebou souhlasit i se vsema...( krom par vyjimek) já jsem také zaostalá matka, bohužel. Dcerku sem mela v 16 letech ~f~ a vychovávala mě jí moje maminka~p~ To jsem spatna mama......, druhe ditko se mi narodilo pred rokem ve 21 letech...., asi sme sli na to spatne, kdyz mi nechtel pit a kojila jsem jen mesic...., totiz nasli nám selest na srdci..., tez jsem spatna mama. Ze mi jen leze, chodi, ale za rucicky rika jen mama, ham, mava, povida si tim svym miminkovskym stylem, ale je rad ze vubec je! Asi sem spatná máma a mám zaostale deti.... dcera 5 let se mi pocurava...., budeme to resit s doktorem.~n~Syn ktery byl hubenoucky miminko, jist nemohl, pit nemohl je zaostali a nebo muzu byt rada ze s tech 20% co mel na preziti......, můzu byt rada, ze mam takove deti ktere miluji, hyckam, a SOLIIIIIIIIIIM~y~~y~~y~ Mám se jit udat sama???:-©

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.