| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Rodili jsme normálně

Mluvíte mi z duše! Máte naprostou pravdu a věřím že je spousta z nás, která má stejný názor! Obdivuji Vaši odvahu rodit doma! My jsme rodili v porodnici a přes veškeré naše snahy o přirozený porod jsme nakonec i my byli převálcováni nemocniční rutinou! Praktiky typu, píchneme Vám epidurál, otevře Vám porodní cesty, by měly být snad trestné! Epidurál jsem nechtěla, několiktrát to mezi kontrakcemi personálu sdělila a i přesto na mě byl vyvíjen nátlak, kterému jsem nakonec jak bolesti stupňovaly polevila. Naštěstí jsem si vyžádala 45 minut ve sprše a tam se mi konečně v soukromí, za vydatného zpívání a "tančení boků" :-), podařilo otevřít a rodili jsme nakonec bez epidurálu, hned jakmile jsme se vrátili ze sprchy! Kdyby mě v té sprše nechali od začátku jak jsem si přála, ozvy miminka by možná tak nekolísaly a my bysme rodili třeba mnohem dřív a bez problémů! A to všechno i přes to, že jsme se porodnici opravdu snažili vybrat co nejlépe! I já bych si přála mít příště možnost rodit v prostředí, kde mi bude umožněno porodit své dítě bez zásahů, nepotřebuji moc, pouze místnost s dveřmi, partnerem a soukromí a jednou za čas PA kt. zkontroluje ozvy miminka. Někde, kde v případě OPRAVDOVÉHO problému bude odborná pomoc za dveřmi! Nechápu proč je tohle přání takový problém!!?? To co se děje ženám na porodních sálech mi připadá spíše jako veřejný násilný trestný čin! (V průběhu porodu mě vnitřně vyšetřilo 7 různých lidí, někteří z nich několikrát! Pokaždé jsme se ptali zda je to opravdu nutné a pokaždé nám byl předhazován život našeho dítěte).

Gratuluji Vám k narození Vašeho miminka! Přeji Vám spoustu krásných společných chvil!

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.