| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Rodili jsme normálně

Souhlasim, zacina to byt trochu nuda. Rodila jsem pred dvema lety v porodnici a troufam si rict, ze normalne. Manzel se mi zmasirovan podobnymi clanky snazil vnutit sepsani porodniho planu, ale ja se nerada ridim nejakymi plany, zvlast ve veci, kdy nikdo dopredu nevi, jak bude vse probihat. Na porod mam pekne vzpominky, vana, nikdo me nenutil do zadne polohy, monitor jen obcas a v pohybu me nijak neomezoval, nastrih i klystyr, ale s mym vedomym souhlasem. Syna jsem mela bezprostredne po porodu u sebe, byl prilozen k prsu, pak asi na 1 hodinu odnesen do inkubatoru, po te hodine byl uz porad se mnou. Rodila jsem v noci, den pred porodem jsem absolvovala asi trihodinovou turu a musim rict, ze jsem byla uz pred porodem hodne unavena. Nasledna pece o syna byla pro me hodne narocna, Ty kterym se narodilo take nespave rvouci miminko jiste chapou, a byla jsem za cca 6 dni v porodnici rada, takze ambulatni porod bych nechtela ani nahodou. Co rict zaverem, dulezite je ridit se vlastnim rozumem a nepodlehat panice, porodnice neni podle me nutne zlo.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.