Brzobohatko to je nesmysl. Nemám čas vysedávat celé dopoledne u počítače.
Já už jsem s tzv. domarodkami několikrát diskutovala a je to zbytečné. Mají -máte-vypracovaný systém argumentů, ve kterém se navzájem podporujete a hájíte-
Když s vámi chce někdo diskutovat, tak ho "rodrcujete" svým systémem argumentů a odkazů, následně začnete kopírovat jeho výroky, hledat na nich každou drobnost a následně snad i překlep, a komentovat a odsuzovat je a dělat z každého, kdo má odlišný názor, než vy, idiota. Všichni jsou slabomyslní, bez argumentů, hloupí atd. Končí to vždy stejně.
Snažila jsem se vás několikrát pochopit, ale vždycky ty diskuze končily stejně.
Je každého věc, kde a jak chce a bude nakonec rodit. Rodte si kde chcete, je to váš problém.
To, že jsem psala o atonii dělohy během porodu 2.syna a o tom, že kdybych já tehdy uvěřila tomu, že porod doma pro mě stejně bezpečný jako v nemocnici, tak jsem dnes mrtvá a co by si kdo vzal na milionech vašich argumentů, že lze dojet bezpečně do nemocncice, že v civiliozvaných zemích jako Švédsko nebo Nizozemí se rodí hodně doma a je to vlemi bezpečné.
Pendrek. Kdyby nebyl na blízku ultrazvuk, léky, přetlakově podané infuze, plazmaexpandéry, operační instrumentárium a operační sál, tak to mám dávno za sebou.
K tomu se žádná z domarodek nevyjádřila. A taky jistě žádná z vás takovou nebo podobnou komplikaci neměla. jinak byste byly vděčné za pomoc lidí, kteří rozumí své práci.
Mluví z Vás pýcha, chtělo by to trochu víc pokory.
Já jsme vděčná těm lidem, kteří umého porodu byli, že mi zachránili život.
S tou Nigérii jsem šlápla vedle, to je pravda, ale za ostantími svými názory stojím.
Předchozí