| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Rodili jsme normálně

Brzobohatko to je nesmysl. Nemám čas vysedávat celé dopoledne u počítače.

Já už jsem s tzv. domarodkami několikrát diskutovala a je to zbytečné. Mají -máte-vypracovaný systém argumentů, ve kterém se navzájem podporujete a hájíte-
Když s vámi chce někdo diskutovat, tak ho "rodrcujete" svým systémem argumentů a odkazů, následně začnete kopírovat jeho výroky, hledat na nich každou drobnost a následně snad i překlep, a komentovat a odsuzovat je a dělat z každého, kdo má odlišný názor, než vy, idiota. Všichni jsou slabomyslní, bez argumentů, hloupí atd. Končí to vždy stejně.
Snažila jsem se vás několikrát pochopit, ale vždycky ty diskuze končily stejně.

Je každého věc, kde a jak chce a bude nakonec rodit. Rodte si kde chcete, je to váš problém.

To, že jsem psala o atonii dělohy během porodu 2.syna a o tom, že kdybych já tehdy uvěřila tomu, že porod doma pro mě stejně bezpečný jako v nemocnici, tak jsem dnes mrtvá a co by si kdo vzal na milionech vašich argumentů, že lze dojet bezpečně do nemocncice, že v civiliozvaných zemích jako Švédsko nebo Nizozemí se rodí hodně doma a je to vlemi bezpečné.
Pendrek. Kdyby nebyl na blízku ultrazvuk, léky, přetlakově podané infuze, plazmaexpandéry, operační instrumentárium a operační sál, tak to mám dávno za sebou.
K tomu se žádná z domarodek nevyjádřila. A taky jistě žádná z vás takovou nebo podobnou komplikaci neměla. jinak byste byly vděčné za pomoc lidí, kteří rozumí své práci.
Mluví z Vás pýcha, chtělo by to trochu víc pokory.
Já jsme vděčná těm lidem, kteří umého porodu byli, že mi zachránili život.

S tou Nigérii jsem šlápla vedle, to je pravda, ale za ostantími svými názory stojím.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.