Odpoved na http://www.rodina.cz/scripts/diskuse/prisp.asp?id=11090492 Pokusim se vypreparovat to, co se mi jevi jako podstatne a odpovedet. Placentu jsme chteli a pro zdravotnicke zarizeni je nase motivace irelevantni. Zakopali jsme ji pod ovocny strom. V pripade fyziologickeho porodu, zdrave matky i ditete jsme chteli byt radeji doma nez v cizim prostredi. Odpovednost je na nasi strane. Vzhledem ke vsem okolnostem nam neprislo neadekvatni riskovat. Na dotaz tykajici se velebeni rozhodnuti mi nezbyva nez odpovedet, ze nevim o tom, ze bych clankem velebil nase rozhodnuti rodit doma a navazujici text povazuji za vylev. Jen podotykam, ze jsem vedel o moznosti umrti rodicky i ditete a jak v clanku zminuji rozhodovali jsme se po zrale uvaze a s plnym vedomim odpovednosti za dusledky naseho rozhodnuti.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.