| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Rodili jsme normálně

Stále a stále dokola tu řešíme, která z nás méně nebo více ohrožuje sebe a své děti, jestli domarodky, nebo ty co jedou do porodnice, ale řekněte mi, proč nám nemocnice nemůžou jednoduše umožnit takové podmínky, abysme tam mohly běžně fyziologicky porodit, bez zákroků, nitrožilních oxitocinů, nástřihů, monitorů atd.? Proč nemůžu odjet do porodnice a tam porodit v prostředí kde na mě nikdo nespěchá, nenutí mě 10 h. ležet na zádech a monitorem na břichu? A v případě opakuji OPRAVDOVÝCH komplikací mě nepřeveze o dveře dál kde je veškeré potřebné vybavení? Potřeba by bylo méně lékařů a pravda více PA ale rozhodně by se ušetřilo na zbytečních lékařských zákrocích!

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.